Melancholy Street – Ordentlige saker

Melancholy Street – Ordentlige saker

De sier selv at utgivelsen ble spilt inn med alt på rødt og alle brytere skrudd på fullt. Noe som ikke betviles. De tre låtene Penny For Your Lies, Everything They Thought Was Everything og Melancholy Street, pakkes ikke akkurat inn i bomull og bobleplast. Det er litt av det som på mange måter gjør dette så himla pirrende og forløsende.

Isolert sett så lager Silence The Foe ganske så tradisjonell hardcore. Men likevel er det en herlig sprut tilstede i musikken deres. Inkludert en gi-faen-mentalitet og pur entusiasme lagt ned i sporene.

Det fostrer en ærlighet i det hele som holder fokuset gjennom kaoslyden og ekstremsportscreamvokalen til Anders Voldrønning holder høyt nivå. Spesielt er tittellåta verdt å lytte ekstra til, da den viser litt mer spennvidde i uttrykket og gir mer inntrykk av essensen i bandet.

Nå er tre låter altfor lite til å egentlig kunne si noe om musikken til et band. At Silence The Foe har noe for seg, er det dog ingen tvil om etter dette korte møtet.

Men innbiller du deg at hardcore er det samme som å se Torgny fra Amulet bruke springbrett i stagedivingen sin, så ta en lytt til Silence The Foe. It’s the real thing! Det er lov å vente i spenning på EP-utgivelsen som følger opp denne syvtommeren, og som er planlagt utgitt i løpet vinteren.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har podkasten "Lars og Frode snakker om musikk" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.