…United As One – Trenger en ansiktsløftning

…United As One – Trenger en ansiktsløftning

Misconduct fra den lille byen Kristinehamn i Sverige spiller en blanding av punk og old school hardcore sterkt influert av sent 80-tall og tidlig 90-tall. De er nå ute med sin fjerde fullengder …United As One .

…United As One slår meg som uinteressant. Det er forutsigbart og veldig likt mye annet der ute. Men for ca ti år siden. All ooooh oooooh syngingen som går igjen, samt en platt produksjon gir albumet en ganske primitiv følelse som ikke akkurat er kledelig.

Her og der treffer de riktig nok med noen kule riff og bra taktskifter. Problemet er at de bruker de eksakt samme virkemidlene hele veien gjennom. For eksempel er bruken av gitaren den samme gjennom hele platen, noe som er forbannet irriterende. Til tider høres det nesten ut som fattigmanns Linkin Park.

Sjangeren Misconduct befinner seg i har utviklet seg og kommet veldig mye lenger enn hva som kan høres her. Svenskene ville kommet mye bedre ut av det hvis de oppdaterte seg litt, fikk et grovere og mer energisk lydbilde. Samt at vokalist og låtskriver Fredrik Olsson kunne vist mer av den vrælingen han en sjelden gang byr på, fordi det er da Misconduct er best.

Kunne godt tenkt meg å sett denne gjengen live da det hele sikkert ville vært mye mer energisk. Albumversjonen av guttene blir derimot platt og kjedelig, ikke dårlig, bare så frustrerende uorginalt og lite fengende.

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.