City Of Rain – På demostadiet

City Of Rain – På demostadiet

Anneli Rydahl forteller at den magiske musikken for henne er hva hun drives mot. Celine Dions Power Of Love er et eksempel hun trekker frem, men hva som er magisk med Celine Dion har undertegnede enkelte problemer med å forstå. Men det er en annen sak. Om det er denne kanadiske sangerinnen Rydahl ønsker å nærme seg på denne singelen vites ikke, men likhetstrekkene er uansett ikke nevneverdige.

Singelen bærer preg av å være en amatørproduksjon, og det er da heller ikke noe som blir lagt skjul på. Alle som vil drive med musikk må jo begynne et sted, og mp3.com er mye brukt som demobank for artister i startgropa. Noen har suksess og kommer seg et steg videre, andre igjen forblir på demostadiet. Det er en tøff tilværelse å være musiker.

Om Anneli Rydahl kommer seg til neste stadium ønsker ikke denne anmelder å spekulere i på bakgrunn av denne ene sangen. Man sitter likevel igjen med en følelse av at det er nokså mange biter som må på plass for at dette skal fenge den helt store interessen. Produksjon, melodi og arrangering må gjøres noe med. Tre helt essensielle ting med andre ord. Ellers er sangen rimelig beint fram grei popmusikk.

Anneli forteller at dette er den første sangen som ble ferdig, så man får håpe at de andre hever inntrykket noe. Talentet er iallefall til stede, men det er neppe denne gangen det hender for henne. Her må det mer jobbing til.

Ole Martin Hoel

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.