Feed Your Addiction – Spennende smaksprøve

Feed Your Addiction – Spennende smaksprøve

I en tid der puddelrocken gjør sitt comeback, virker det som om folk flest glemmer hvor lite spennende den uttrykksformen egentlig er (eller snarere var). I alle fall sett i forhold til all den prima garasjerocken som jo også kommer ut, er dette en blindgate som bør forlates før det er for sent.

I den anledning bør man notere seg navnet på Newcastles Eastern Lane først som sist. Spesielt etter som dette kan bli et meget spennende band å følge videre. De er kanskje ikke fullt utviklet ennå, men på denne utgivelsen viser de like fullt at de er å regne med i tiden som kommer.

Musikalsk sett har også disse unge britene lagt seg på retrosporet, og kan videre kanskje sammenlignes med de kanadiske rockstarlettene i Hot Hot Heat. Bidragene her er korte, men ytterst målrettede, og vekker troen på at en fullspiller fra denne kanten kan bli en særs interessant opplevelse. Eastern Lane spiller en usminket og ærlig form for rock, som det er vanskelig å mislike.

Så skulle man snuble over denne forsmaken i platebutikken, er det bare å rake den med seg! For denne anmelder tror dette kan bli noe vi kommer til å få høre mye mer av fremover…

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.