Vinterfestival i Oslo

Kulturfestivalen arrangeres av foreningen Dugnad2004. Mellom 26. januar og 1. februar går den av stabelen på en rekke osloscener, blant andre Mono, Blå, John Dee, Killyrego, Cafe Ska, Parkteateret, Smuget, Sagene Samfunnshus, Amatøren, Studenthuset Chateau Neuf, Rock Bottom og Baronsai.

Fotograf: Henning Poulsen– Wuha-festivalen fokuserer på bærekraftig utvikling og kulturelt mangfold. Målet er å samle inn en million kroner gjennom over førti arrangementer med mer enn tre hundre bidragsytere, skriver festivalarrangørene Simen Joner og Kjetil Bjørke i en pressemelding.

Artistlista inneholder navn som Surferosa, Furia, Askil Holm, Øystein Greni & Nikolai Eilertsen, Jono El Grande, Bjørn Eidsvåg, Johndoe, Lars Fotograf: Daniel IngulfsenBeckstrøm, Don Juan Dracula, Arild Andersen, Paal Nilssen-Love, Bugge Wesseltoft, Ravi & Løv, Briskeby, Home Groan, Wibutee, El Corazon, Frost, Palace of Pleasure, Shining og Beezewax.

Alle artistene stiller gratis og alle billettinntektene går uavkortet til tre utviklingsprosjekter i Etiopia og Eritrea i regi av Redd Barna, Utviklingsfondet og Kirkens Nødhjelp.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.