Friends & Fenders EP – Landets beste popband?

Friends & Fenders EP – Landets beste popband?

Om ikke så lenge slipper The Loch Ness Mouse oppfølgeralbumet til Key West, som kom i 2002. For å korte ned ventetiden kommer det nå en fire-spors EP, der bandet har fått hjelp fra blant andre Jeff Baron og Gary Olson fra The Ladybug Transistor og Ivar Chr. Johansen fra Folk & Røvere og The Jessica Fletchers.

Friends & Fenders demonstrerer at The Loch Ness Mouse er landets beste popgruppe akkurat nå. I alle fall hvis du er ute etter latterlige fengende låter som traver av gårde på en lugn og behagelig måte. Dette er helt bekymringsløs solskinnsmusikk som får deg til å føle deg i litt bedre form på en ellers mørk og trist dag.

Gruppen prøver seg på Beach Boys- og Steele Dan-aktige uttrykk i låtene sine. Men denne etterapningen gjør ingenting, så lenge låtene er så gode som de er her. Ettersom bare ett av sporene på ep-en vil være å finne på den kommende fullspilleren, gjør du lurt i å raske med deg denne forsmaken.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.