Computer Camp Love – Data rocker!

Computer Camp Love – Data rocker!

Datarock er ikke som alle andre popgrupper. De forsetter å føre en aggressiv casiopop på denne EPen. For akkurat som vi fikk oppleve i fjor med Demo / Greatest Hits får vi en solid dose obskure tekster, innbakt i et skittent casiodrevet lydbilde.

Tittelkuttet, og EPens beste spor, er en søt kjærlighetlåt. Og da er det ikke snakk om den vanlige varianten, nei. Her er det snakk om hvordan søt musikk kan oppstå på et, for oss utenforstående, usexy sted som en datacamp (les: The Gathering). En liten sviske som, takket være gruppens egenartede sound, blir underholdende å høre på.

Det største problemet til gruppen er mangel på variasjon i låtmaterialet. Uttrykket tenderer til å bli i overkant hardt og ensformig. Etter å ha hørt på denne utgivelsen flere ganger på rappen, blir en temmelig ør i hodet. Låtene er smukke en gang i ny og ne, men dessverre for monotone til å kunne nytes i noe mer enn små doser.

Like fullt har undertegnede stor tro på denne gruppen fremover. Faktisk tror han at grupper som nettopp denne, Don Juan Dracula og til en viss grad SuperJupiter, kan komme bli store her til lands det kommende året. De spiller alle en form for musikk som er veldig ”i tiden”, og vil derfor høyst sannsynlig treffe en bred lytterskare.

Det skal bli spennende å følge fortsettelsen, gitt.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.