Splinter – Oppgulp fra Offspring

Splinter – Oppgulp fra Offspring

Hvor fant de den låta? Stikkord må være kropp og naturlige hulrom, nederste halvdel. Denne anmelderen vil heller tvangsfores med norskspråklig trance og diskutere politikk og byutvikling med hele Oslo Taxi, enn å måtte spille den to ganger på rad.

Resten av platen er heldigvis litt bedre,

The Offspring dukka opp i folks bevissthet når nypunken gjorde sitt inntog for omtrent ti år siden. I motsetning til de fleste andre banda fra den gang, har de beholdt et beundringsverdig grep om platekjøperne. Det antyder at de faktisk hadde litt substans, og ikke bare de rette klærne og inspirasjonskildene.

Dette er et band med en sterk sosial samvittighet, og de gir utvilsomt mye tilbake til samfunnet. Men kunne de ikke brukt litt tid på å skrive gode låter også? Splinter er stort sett oppgulp av låter de har gjort bedre før.

Og vokalen til Dexter har sjelden virket mer masete, noe som vel har sammenheng med det svake låtutvalget.

Stig Aasheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.