Desperado – Deilig rå debut

Desperado – Deilig rå debut

Desperado er fra Trondheim og har gitt ut en ganske strålende gjør-det-selv EP. Vi snakker seks supersolide hardcorelåter, type screamo, av det aggressive og mektige slaget.

Det begynner å bli noen måneder siden denne kom ut og det ville vært en skam om vi gikk forbi EP-en i stillhet, for maken til deilig rå hardcore fra vårt land er det en stund siden.

Seks låter, tretten minutter, det sier seg selv at dette til tider går svært så fort i svingene. The Justice Of Terror er f.eks. bare 15 sekunder lang men god som gull, likevel.

Desperado leverer knallsterke låter, riffene er kanon og overgangene likeså. Vokalist Thomas R. veksler mellom prating, synging og intens smertevræling på en utsøkt måte som låter forbannet
bra, hele veien til mål.

Tekstene er knivskarpe angrep på dem som fortjener det mest og engasjerer på samme vis som musikken.Hør bare på This City Eats Me Alive og Creatures Of Destructiveness. Herlig intenst!

Til slutt får vi en gavepakke, den mektige og nesten episke (faktisk over fire minutter lange) French Dèfilè March. En fantastisk låt som mesterlig avslutter en ikke annet enn genial EP.

Visst nok er ikke produksjonen helt på topp enda, men når en tenker på at her har de fem trønderne gjort mesteparten selv så blir man ikke annet enn imponert og forventningene til neste utgivelse er STORE.

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.