Livewire Voodoo No.2 – Fortsatt fremgang

Livewire Voodoo No.2 – Fortsatt fremgang

Kite. forsetter den gode utviklingen fra Livewire Voodoo No.1, og fremstår også denne gang som er meget spennende band. Det vil si at med de to låtene som er med på denne singelen fortsetter bandet å imponere.

Gruppen har rett og slett en sterk tro på det de holder på med, og ser ut til å ha en sterk visjon om hvordan deres musikalske progresjon skal være. Og forsetter de i det sporet de har valgt hittil, kan de komme til å bli enda et hardcoreband vi her på berget kan være stolte av.

Så det er egentlig bare å skaffe seg denne to-spors singelen, og smøre seg med tålmodighet frem til et album forhåpentligvis dukker opp i løpet av neste år. I mellomtiden kan også være en ide å sjekke ut disse gutta live. Ettersom de har høstet gode omtaler for sine gigs ute i Europa, og kommer til å spille flere konserter her hjemme også fremover.

Sjekk ut www.kiteweb.com for mer informasjon om hvor og når disse hardcoretrubadurene spiller opp til dans neste gang.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.