A Call From The Other Side – Et villdyr våkner

A Call From The Other Side – Et villdyr våkner

Snaue to år etter at Gluecifer slapp Basment Apes, kommer de om ikke lenge med oppfølgerplaten Automatic Thrill. Etter denne singelen å dømme, er det snakk om en utgivelse som bør være sterkt i møtesett. For hvilken singel er det ikke Biff Malibu og kompani har klart å dytte ut her.

A Call From The Other Side oser kompromissløs rock’n’roll. Her sprutes intensitet av hvert bidige riff, og hardaballet stopper ikke før de tre minuttene har løpt i fra seg. Vi snakker rett og slett om en herlig dose møkkete rock som sørger for at ribbefettet møter veggen før det en gang har rukket å sette seg.

Legg til at B-siden på denne ypperlige singelen, Speedfoot, ikke ser ut til å ha noen planer om å sakke ned på bandets tempo i noen overskuelig fremtid, er det bare å glede seg til albumslipp. Det må nesten bare bli en opptur dersom resten er i nærheten av hva denne smaksprøven skulle tilsi.

NB! Albumet Automatic Thrill kommer i salg fra 26. januar 2004.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.