William Hut Versus The End Of Fashion Park – Hinsides bra Hut

William Hut Versus The End Of Fashion Park – Hinsides bra Hut

Det er sjelden kost at denne gamle mannen lar seg rive med. Mye er hørt før og så videre. Enda verre at alt var så mye bedre før. Men endelig er altså William Hut, som er vel så kjent under navnet Willy Marhaug og som vokalist i bandet Poor Rich Ones, tilbake. Og det med en plate som er hinsides god. For dette er etter gamle gymnaskaraktersystemet en 6 og vel så det. Albumet er så utrolig godt at undertegnede ble helt satt ut ved første gjennomhøring.

Dersom det er mulig å lage en komplett plate, og det er det vel gjerne, så har William Hut med denne platen lagt inn en utrolig god søknad. Det er nesten ikke mulig å finne en eneste svakhet på Versus The End Of Fashion Park.

Sangene, arrangementene, låtrekkefølgen, produksjonen og ikke minst stemmen sitter akkurat som det skal. Det er rett og slett deilig å befinne seg i dette selskapet. Noen sanger er så kanon at to fleecejakker anbefales for å unngå frysninger på ryggen.

Musikalsk befinner William seg i en slags tradisjonell amerikansk singer/songwriter-tradisjon, mens i noen låter beveger han seg inn i R.E.M.-land med klassiske stemninger. En sjanger han behersker vel så godt som R.E.M..

Platekjøpere i Norge, gjør deres fordømte plikt ved å gå ut å kjøpe William Hut Versus The End Of Fashion Park i morgen. Denne anmelder kan garantere at ingen kommer til å angre.

Torbjørn Mjelstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.