Honeyburst – Oppskrytt danske

Honeyburst – Oppskrytt danske

Honeyburst er en ganske variert CD med noen virkelig bra enkeltlåter. Tim Christensen har en behagelig stemme som flyter av gårde, og som rocker innimellom. Men totalt sett er ikke plata spesielt overbevisende eller interessant.

Best fungerer nok stemmen på de neddempete, typiske singer/songwriter-låtene, som Surfing The Surface, Lay Down Your Arms, Love Is A Matter Of…. På plata finner vi også kjenningsmelodien til NRKs «Nikolai & Julie», Right Next To The Right One, som etterhvert er blitt kjent for mange. Her kommer noe av Christensens stemmeprakt godt til syne.

Når Tim prøver å lage rock’n’roll, låter det helt feil i denne anmelders ører: Det blir anstrengt og påtatt. Holder han seg derimot mer til singer/songwriter-tradisjonen, kan denne dansken nå langt.

Honeyburst er, alt i alt, et godkjent andrealbum, men heller ikke noe særlig mer.

Trond Nøstvold Tou

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.