Eyal Barkan V.I.P. – Trist Trance

Eyal Barkan V.I.P. – Trist Trance

Eyal Barkan er en israelsk produsent som har solgt mer enn 150 000 CD-er i løpet av de tre siste årene. Eyal Barkan V.I.P. er hans første internasjonale lansering. Vi får håpe at han har levert fra seg stødigere materiale tidligere, for denne utgivelsen er ikke noe å hoppe i taket for.

Skiven åpner med en låt fra 2001, som mange vil kunne kjenne igjen, nemlig Voyage. Den låten er faktisk det eneste bidraget undertegnede liker på denne platen. Voyage har rytme, synther og sjarm nok til å få adrenalinet i gang, men den gode følelsen knuses totalt idét spor to begynner. Da begynner ulydene og de kjedelige tonene, samt svært forutsigbare ”takeoffs”, om man i det hele tatt skal våge å kalle dem det.

Størstedelen av plata var for meg en regelrett pine å lytte gjennom. Musikken er lite original og svært dårlig gjennomført. Variasjon finnes nesten ikke, selv om det blir påstått at denne CD-en har tre forskjellige stiltyper. Ser vi bort fra Voyage kan svært mange tro at musikken er laget på en demo-versjon av Dance Ejay, av en fjortenåring med lite kunnskaper om trance. Alt synes å være så brått og overspilt, at det er en skam for trancere.

Man prøver seg også med mer cheesy låter, også det uten hell. Musikken sitter absolutt ikke som den bør. Låtene er i det hele tatt fargeløse. En halvdårlig kvinnevokal dukker opp, og det er absolutt ikke det som trengs for å få denne skiven inn på bedre takter.

Nei, mitt råd til alle er å unngå denne forferdelige tranceskiven. Hadde det ikke vært for at Eyal Barkan og broren Oren Barkan drev sitt eget plateselskap, ville vi nok aldri fått hørt denne skiven.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.