Frank Schwindel Svindler Uro På En Høyst Schwindelaktig Måte – Mer Uro takk!

Frank Schwindel Svindler Uro På En Høyst Schwindelaktig Måte – Mer Uro takk!

Uro varmer opp til nytt album, og gjør det rett så overbevisende med denne mellomspilleren. De har fått med seg noen av landets håpefulle hip-hopere i form av Definite, Kakemonsteret, Lex Luther, og de alltid spennende Nutsons, for å hjelpe til med produksjonsbiten.

Ingen av disse gjesteprodusentene gjør direkte skam på seg i produsentstolen. Og hvis gutta i Uro fortsetter fremgangen fra denne mellomspilleren, kan den kommende platen bli vesentlig bedre enn debuten – Sirkus Uro. De stadfester i hvertfall sin status som historiefortellere av rang, en evne som ikke kan roses nok. Dette samtidig som de tjener stort på å ikke ta seg selv så fryktelig høytidelig.

Det som gjør at dette faller litt igjennom, er at mikrofonflyten ikke alltid passer sammen med beatsene. Mens det elementet holder seg stødig kult, blir rapen til tider heseblesende. Klarer de å ordne på dette til albumet kommer, ja da blir det helt sikkert en fornøyelig affære. Enda bedre blir det hvis de kan lure gutta i Nutsons til å produsere litt mer godsaker. For denne anmelderen er i alle fall blendet av det de har gjort hittil.

Bare hør sistnevnte duo demonstrere sin klasse på VEITDUIKKEHVEMJEGERELLE, og du skjønner potensialet deres. En ikke ueffen blanding av gode beats, og morsomme tekster fra Uro gutta, gjør dette kuttet til mellomspillerens definitive høydepunkt.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.