Infidels / Rumble In Rhodos – To sider med pur norsk undergrunnskvalitet

Infidels / Rumble In Rhodos – To sider med pur norsk undergrunnskvalitet

A-siden Blood For The Muse er det Infidels som står for. Det er en rimelig god hybrid av garasjerock og punk drevet av et knakende godt riff, noen herlige taktskift og en god vokal. Ikke veldig originalt men likevel bra levert. Alt i alt en god sang som stort ville klart seg alene men i dette tilfellet blir den blåst av banen av sitt eget B-spor.

Cut Out To Fit In av Rumble In Rhodos er ikke annet enn fantastisk. En genial blanding av hardcore og emopunk. Kombinasjonen av knakende god melodi, suverene trommer og en helt enorm vokal gjør dette til noe helt spesielt. Alt stemmer fra start til ende, en låt kroppen bare må danse, poge, bange eller hva det nå kalles til. Få låter har blitt spilt så mye i år av undertegnede. Kvalitetshåndverk, virkelig. Løp og kjøp!

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.