The Right Way – Tynn forsmak

The Right Way – Tynn forsmak

Det er ikke noe gøy å anmelde enkeltlåter, og hadde det ikke vært for man har hørt og likt Classy, Filthy & Home Alone-EP-en som kom i fjor, ville det ha vært delvis meningsløst å anmelde denne singelen. Rett og slett fordi én sang pluss en bonuslåt blir et for tynt grunnlag å bedømme musikk på.

Asstronaut er og blir et av de tøffeste nye rockpønkbandene her til lands, og de har utvilsomt en egenartet og rå stil som peker seg umiddelbart ut. Mr. Drakes stemme har den rette rockschwungen og tilkjennegir soundet uten at man er nødt til å spekulere spesielt lenge over hvem dette er. The Right Way føyer seg i så måte greit inn blant tidligere bragder fra denne kanten, men gir verken spesielt mye rockefot eller trang til å kaste øl i veggen. Slik som eksempelvis bonuslåta Go Go Girls (som også er med på singelen med forholdsvis tøff video), Transvestite eller The Game.

Vi kan imidlertid se frem til at Asstronaut mekker ferdig sitt kommende album med bedre låter, sånn at det blir moro å ha vorspiel igjen. The Right Way kommer til kort både hva kvalitet og lengde angår. Kom igjen, gutter!

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.