Mellow – Voksen popperle

Mellow – Voksen popperle

Tross sin unge alder framstår Maria Mena mer og mer som en voksen artist. Mellow er en personlig plate med et variert uttrykk. Hun har brukt to år på å komme opp med tekster og melodier som sammen utgjør denne perlen av en popplate.

Platen åpner med What’s Another Day, en fin og behagelig poplåt med piano og Menas stemme som bærende element. Låten spenner seg fra det lavmælte til det intensive. Låtene Just A Little Bit og You’re The Only One har lenge vært å høre på radio, og med rette, for begge viser Menas spennvidde og sans for den gode melodi.

Come In Over Me og den mer jazzete Lose Control, fungerer glimrende som en avkobling fra poplåter som Patience og Shadow. På balladen So Sweet har hun fått med seg Thomas Dybdahl som låtskriver og korist. Til tross for at Mena fint klarer å variere sitt eget uttrykk, er Dybdahls bidrag et fint tilskudd til platens helhet.

Mellow er personlig, og tekstene holder et høyt nivå innenfor en ellers utvannet sjanger. Ved å trekke inn andre påvirkninger, blir resultatet en plate som er behagelig å høre på, uten at den blir for kjedelig. Trenger du en popplate i år, bør Maria Menas Mellow taes opp til seriøs vurdering.

Morten Rosvold

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.