The Weight Of This Mistake – Vanvittig fengende indierock

The Weight Of This Mistake – Vanvittig fengende indierock

Forventningene til Rumble In Rhodos første EP har vært store. Syvtommersplitten med Infidels var helt fantastisk, og nå er endelig The Weight Of This Mistake her.

Det er med stor glede en kan meddele at de fem fra Follo ikke skuffer, snarer tvert imot. The Weight Of This Mistake er en genistrek bestående av fire flotte låter. Vi snakker fortsatt melodiøs indierock blandet med emopunk, det hele toppet med aggressive hardcorepartier – på de rette stedene. Utrolig fengende, i skjæringspunktet mellom At The Drive-In og …And You Will Know Us By The Trail Of Dead.

Alle fire låter er spekket med kvalitet, gode melodier, masse nerve, rett og slett alt som skal til for å imponere. Cut Out To Fit In fra nevnte syvtommer er med også her, og er nok det bidraget som skiller seg mest ut med sin umiddelbarhet. Dette bidraget er mest aggressivt og får mest ut av bandets potensiale. De tre andre låtene viser et band som virkelig kan lage melodier, heftige rytmer og smekre overganger. Alt stemmer – det er så nydelig!

Thomas Bratlie er et funn på vokal, han har en ekstrem evne til å komme inn under huden på lytteren. Om han prater, synger eller vræler så er det ganske enkelt deilig å høre på. Dette bandet fortjener virkelig å nå langt, mer er det egentlig ikke å si om den saken.

Pliktkjøp for enhver som er ute etter energisk og fengende indierock med det lille ekstra. Nå er det bare å vente på en fullengder, og forhåpentligvis kommer den snart!

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.