Wørk – Bra jobbet!

Wørk – Bra jobbet!

Etter å ha karret seg til overflaten av norsk musikkliv gjennom Urørt i fjor og by:Larm i år, er Elektrofant nå klare med sin første utskeielse i langspillerformatet. Siden de slapp ep-en Flipstick, har Trond Anfinnsen forlatt skuten. Nå er det Knut Jonas Sellevold som bistår Klaus Skrudland med knotteskruerier.

Og det er en feiende flott debut vi her er vitne til. Akkurat som Trulz & Robin tidlig i fjor staket ut kursen for norsk elektronika med Kaosmatisk, gjør Elektrofant her det samme for 2004. Vi får mer gripende god klubbmusikk!

Platen Wørk vil nok dunke over anlegg på diverse klubber landet over. Den klarer på en smukk måte å kombinere grove undergrunnsvibber med det kledelig kommersielle. Dette er flotte toner å bevege sideflesket til. Skulle du gå lei av å danse, har Elektrofant også funnet plass til noen rolige og fine spor. Som for eksempel What Ever You Do It`s Allright.

Kommersielle tendenser til tross, har Wørk fint lite til felles med skrotingrytmene som spilles på danskebåter og lignende kulturinstitusjoner rundt om i landet. Elektrofant hører heller hjemme et sted mellom Röyksopp og det eminente techfunk-kollektivet Snuten.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.