Hvem slår hardest?

Hvem slår  hardest?

Fight Club arrangeres for tredje året på rad, riktignok uten Brad Pitt og Edward Norton i hovedrollene, men derimot blir noen av landets mest hardslående band kastet i ringen. Her skal de kjempe om heder og ære, og vinneren belønnes med penger og brunt brennevin.

Det er Pilot Management som står bak Fight Club-konseptet, som i år arrangeres for tredje gang. Adressen er den samme som før, men i år er det Garage som har overtatt lokalene som tidligere huset rockklubben So What!, hvor Fight Club har gått av stabelen tidligere. Konferansierer er ingen ringere enn Team Antonsen– og The Cumshots Kristopher Schau og Black Debbaths Lars Lønning – begge tidligere kolleger i blant annet Gartnerlosjen. Tolv band er med i konkurransen, som deles inn i kvartfinaler, semifinaler og en endelig finale som en verdig avslutning på det hele.

Rock, punk og metal
Det hele sparkes i gang førstkommende tirsdag, 1. juni, som tilfeldigvis også blir første kveld i en røykfri Garage-kjeller. Da skal Fugentpecker vise krefter med sin stonerrock mot haugesundsrockerne Årabrot og dynamiske Animal Alpha. Dagen etter, onsdag 2. juni, er det duket for et møte mellom jentene i boogierockbandet Bazooka Boppers, punkerne Upstrokes fra Son og kongsvingerbandet The Curves som byr på punkrock. Tirsdagen etter, 8. juni, er metal stikkordet, hvor gruppene Zensor, Soulscarred og Deject møtes til dyst. Onsdag 9. juni avsluttes innledningsrunden med rock’n’roll, som denne kvelden blir ivaretatt av henholdsvis Autotune, Goo Men og The Vineyards.

Uken etter, tirsdag 15.- og onsdag 16. juni, går semifinalene av stabelen. Her vil vinnerne av kvartfinale en og to møtes første kveld, og vinnerne av kvartfinale tre og fire møtes neste kveld. Onsdag 23. juni toppes det hele med en finale mellom de to vinnerne av hver semifinale.

Penger og whisky
Vinneren av finalen belønnes med heder, ære, berømmelse og rikdom. I alle fall vil bandet som vinner publikums gunst kunne feire seieren med whisky og 10.000 kroner rett inn på konto. Hvem sa at det å konkurrere i musikk ikke er moro? Fight Club 2004 blir definitivt og garantert festligere enn Melodi Grand Prix iallfall…

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.