Imponerende Øya-program

Imponerende Øya-program

Festivalen har i år sikret seg den såkalte supergruppen Velvet Revolver (bildet – bandet består av eks-Guns N’Roses’ Slash, Duff McKagen og Matt Sorum, samt Scott Weiland, tidligere vokalist i Stone Temple Pilots), en gruppe det knyttes stor spenning til.

På toppen av dette så har de klart å overtale Evan Dandos gjenforente The Lemonheads til å besøke hovedstaden. Mange mener at dette er årets største gjenforening; og det i konkurranse med blant annet Pixies.

Det skal også nevnes at festivalens program ikke på noen måte er avhengig av disse to gruppene, for her er det flere godbiter på lager. The Soundtrack Of Our Lives, Air og Spiritualized burde jo alle være i stand til å levere fine konserter og for mange vil nok også smale eller mere ukjente internasjonale band som Les Savy Fav, The Unicorns og Buck 65 by på en fin liten overraskelse.

Samtidig fortsetter festivalen med å være flink å plukke ut spennende norske artister uten å rendyrke det. Mest spenning er det nok knyttet til Euroboys‘ softrock-gjenforening. I tillegg kommer naturligvis supergruppa The National Bank, med folk som Thomas Dybdahl og Horntvedt-brødrene fra Jaga Jazzist, samt Ralph Myerz And The Jack Herren Band.

For mer informasjon og et fullstendig program: se www.oyafestivalen.no

Stian Pride

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.