Ottestad – Tidvis bra fra Ottestad

Ottestad – Tidvis bra fra Ottestad

Med mye medieoppmerksomhet rundt seg, knytter det en del forventning til Per Kristian Ottestad når han nå endelig har sluppet sitt debutalbum. Han har levert hitmateriale til, og fått godord sendt fra superstjernen Robbie Williams, noe som i seg selv er godt å ha på CV-en. Men det er ikke alltid nok til å selv bli stjerne.

Dessverre oppfyller ikke Ottestad de forventningene til platen. Albumets største ankepunkt er vokalprestasjonene her. Denne rustne stemmen kommer til kort, og det hele står igjen som noe ensformig i lengden. Det er likevel ikke mye å utsette direkte på låtmaterialet, og bidrag som Floating, Numb og Saving Up For Grace har åpenbart potensiale.

Britiske Travis og Coldplay er åpenbare sammenligninger, men det er nok et par divisjoner opp før Ottestad vil være i nærheten av disse. Platen har et enkelt musikalsk uttrykk. Selv om låtmaterialet har kvaliteter, blir dette rett og slett for krevende. Det beste er nok å fortsette med produksjonen av hitlåter og overlate vokalen til andre med større dybde i instrumentet sitt.

Morten Rosvold

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.