Chasin’ That Devil’s Music – Begredelige greier

Chasin’ That Devil’s Music – Begredelige greier

Chasin’ The Devil’s Music låter dessverre alt annet enn inspirerende. Det hele er baktung bluesrock, fremdrevet av slitne riff som er tyvlånt fra annenrangs låter av annenrangs utøvere.

Låtene til Spoonful Of Blues er gjennomsyret av klisjéer som selv for en blueslåt å være, er i meste laget. Vokalen låter uinspirerende og sjelløs, mens bandet spiller greit nok, men uten en eneste original innfallsvinkel.

Vi har utvilsomt hørt dette før, og det så uendelig mye bedre. Unntak finnes dog, som eksempelvis Three Forks Store. Dette er passabel deltablues. Videre avviker Midnite Ride litt fra den tradisjonelle powerbluesen. Tittellåten har ellers et passende Dr. John skråstrek swamprockbeat over seg, og er også blant albumets bedre innslag.

Ellers kan det meste her dessverre ikke karakteriseres som annet enn begredelige greier.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.