Fake Your Beauty – Ny fengende hit fra Norges disco-diva

Fake Your Beauty – Ny fengende hit fra Norges disco-diva

Da Bertine Zetlitz debuterte på nittitallet etablerte hun seg som en artist med dypt fotfeste innenfor et alternativt poputtrykk. Sånn er det ikke lenger. I dag er hun, ikke ufortjent, en av landets mest populære kvinnelige artister.

Fake Your Beauty bærer tydelig preg av at Fred Ball (alias Pleasure) har hatt en finger eller ti med i produksjonen. Låten, som han for øvrig har skrevet sammen med Bertine, kunne utvilsomt like gjerne ha vært et innslag på mannens selvtitulerte debutalbum fra i fjor. Like fullt er dette en låt som bærer Bertine Zetlitz umiskjennelige signatur.

Bertine vil utvilsomt få en ny stor radiohit med Fake Your Beauty. Låten er særdeles catchy, bygget på en forholdsvis enkel, men funksjonell produksjon med klassisk og et noe tidløst disco-beat i bunn.

Som første smakebit ut, lover dette ellers godt med tanke på det kommende albumet Rollerskating (som slippes 1. november, red.anm.). Det synes i alle fall som om samarbeidet med Ball, som er gitt det ærefulle oppdraget å produsere hele platen, kan føre Bertine Zetlitz til ytterligere karrieremessige topper fremover. Potensielt sett også langt utenfor landets grenser.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.