The Pulse Of Decay – Småkjedelig nyutgivelse

The Pulse Of Decay – Småkjedelig nyutgivelse

Undertegnede var en av de få som hørte The Pulse Of Decay da den kom ut for vel tre år siden. Det må nok sies at selv om albumet inneholder enkelte gode låter er det ikke veldig imponerende sammenlignet med mange av dagens norske ekstremmetallutgivelser.

Lydbildet er generelt sett mer aggressivt enn tidligere Hades Almighty-utgivelser, med mer trøkk i gitar og bass. Dette fungerer tidvis utmerket, som i Apocalypse og albumets klart beste låt Submission Equals Suicide.

Hades Almighty er definitivt på sitt beste når Janthos vokal har antydning til melodi. Dessverre blir det hele litt småkjedelig til tider, og det er stor kvalitetsmessig forskjell på de beste låtene og resten av albumet.

Manowarlåten Each Dawn I Die er grei nok, men ikke mer enn det. Det samme gjelder de to andre bonussporene Generation Murder-Rape, Cyber Alchemist. Ikke all verdens å rope hurra for, men heller ikke direkte dårlig.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.