Scroll To Top

Revolver – Nok en fulltreffer

Artister: Sjangre: ,
Karakter

The Haunted har etter hvert opparbeidet seg et glimrende rykte innen skandinaviske, så vel som internasjonale metallkretser. Bandet har blant annet turnert med storheter som Slayer, Cannibal Corpse og Dimmu Borgir, for å nevne noen få, og er nå ute med sitt fjerde studioalbum.

Vi befinner oss som sagt i thrashens landskap her, og dette er et område disse svenskene behersker med overlegenhet. På rEVOLVEr serverer The Haunted både lynende raske låter og seige spor om hverandre. Vokalist Peter Dolving brøler som aldri før og lydbildet er tettere enn oldemors blodårer.

Det er vanskelig å trekke frem de beste enkeltlåtene her, da de aller fleste sporene holder usedvanlig høyt nivå. Skal man likevel fremheve noen, segler All Against All, 99 og Liquid Burns frem som favoritter.

Er du på utkikk etter noe oppegående thrash behøver du ikke å lete lenger. rEVOLVEr er et album du simpelthen ikke kan ta deg råd til å gå glipp av!

Om skribenten

kommentarer