Sonic Scriptures Of The End Times/ Songs To Have Your Nightmares With – Særegen sirkusmetall

Sonic Scriptures Of The End Times/ Songs To Have Your Nightmares With – Særegen sirkusmetall

Den beste måten å beskrive The Wicked på er som følger: Reis hundre år tilbake i tid og spor opp nærmeste freak show. Ta med deg alle musikerne du måtte komme over på din vei, og la dem spille oppå et lydspor av dyster selvmordsmetall. Da har du noenlunde oppskriften til et av verdens særeste metallband.

Som regel fungerer denne oppskriften utmerket. Åpningssporene Epithimia Gia Athanasia og Riddlers Without Answers & Celestial Mechanics er intet mindre enn suverene, og demonstrerer en oppsiktsvekkende kreativitet. Låttittlene er også minst like obskure som før. Hør bare på Point-Blank Avenue & Unbirthday Song – The Ultimate Ordeal, Digital Satan og Lex Praedatorius – Eaters Of The Weak.

Selv om det er mye artig crazymetall her, blir det etter hvert litt for mye av det gode. Der …For Theirs Is The Flesh klarte å kontrollere galskapen en smule, er det her fullstendig mentalinstitusjon. Dette trekker ned helhetsinntrykket en smule, men Sonic Scriptures… er absolutt verd pengene om du liker metall utenom det vanlige.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.