Gåtetrommis slutter

Gåtetrommis slutter

Til Adresseavisa i dag sier bassist Gjermund Landrø blant annet dette: «Martin var det ene vektloddet i Gåte. Sveinung det andre. Så han har nok hatt en litt utsatt posisjon. Martin er den av oss som har minst forhold til folkemusikk, og han følte nok at det etter hvert var vanskelig å stå på den samme musikalske sokkelen som oss andre. Selv om nyplata var et skritt i hans retning, så var det nok ikke et langt nok skritt».

Kun musikalske uenigheter
Landrø understreker altså at det først og fremst er det musikalske det står på, og at vennskapet med Langlie er sterkere enn noensinne. Det sosiale i bandet skal faktisk aldri ha vært bedre. Langlie selv skal ha uttalt at han «er stolt av å ha vært med på å danne bandet Gåte».

Om konserten på Rosendal i Trondheim sier Landrø at Langlie skal få «spille en laaang trommesolo… Vi får dra den Prudence-låta Takk Te Dokk og synge Takk Te Dæ«.

Ryktene sier forøvrig at Kenneth Kapstad fra bl.a. Dadafon skal overta stikkene i Gåte. Om Kapstad fortsetter i Dadafon er ikke kjent.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.