Fanden Ta Deg! – Skranglete lavpannepønk

Fanden Ta Deg! – Skranglete lavpannepønk

Her er det oipunk/hardcore med flotte bandnavn som Kongelige Ræver, Korrupte Oppkastere, Tarmer og Brutal Kuk. Blant de 34 låtene som presenteres finnes det usedvanlig mye søppel, men innimellom dukker det opp perler som Kongens Kennels AFA Surfevise, Kongelige Rævers Tiden og Freak Oi! Accidents It’s Fine By Me. Lyden er grusom på samtlige spor, men noe annet hadde vært en overraskelse med tanke på at dette er demoopptak.

Denne anmelder havnet ved en tilfeldighet på konsert med Freak Oi! Accident for noen år tilbake, og det må innrømmes at det var en svært så artig opplevelse. Disse bandene tar seg selv ikke spesielt høytidelig og de har det åpenbart skrekkelig morsomt, både på scenen og i studio. Til syvende og sist er det vel gjerne det alt dreier seg om, så da får man heller se bort ifra at låtmaterialet stort sett ikke holder mål.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.