You Fail Me – Forfriskende utradisjonelt fra Converge

You Fail Me – Forfriskende utradisjonelt fra Converge

Er du av den utålmodige typen bør du styre langt unna dette albumet. Det tar nemlig svært lang tid å komme under huden på dette bandet, men tar du utfordringen sitter du igjen med en unik lytteropplevelse. Det er vanskelig å plassere Converge i en spesiell sjanger, men hardcore/noisecore-metall er vel det nærmeste man kommer. Her skrikes det fra start til mål, kun avbrutt av noen fenomenale prestasjoner fra trommis Ben Koller.

Låtene på You Fail Me er relativt korte, men desto mer slagkraftige. Bandet er utvilsomt et forfriskende innslag i den ellers så forutsigbare hardcorescenen, noe de beviser til gangs i låter som Drop Out og In Her Shadow.

Etter 35 minutter er platen over like brått som den startet, og man sitter igjen med følelsen av å ha blitt påkjørt av toget. En lekker liten effekt, like brutal som albumet selv.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.