Santa Claus Is Gay – Homonissen vender tilbake

Santa Claus Is Gay – Homonissen vender tilbake

Da Uncle’s Institution brøt med sitt tidligere selskap HoneyMilk Records i 2002 protesterte han med å danne sitt eget, som han for anledningen døpte HomoMilk og leverte sin andre julesingel, Santa Claus Is Gay.

I og for seg er dette en relativt typisk låt signert Egil Olsen; småskjev og munter som så mange andre av ungguttens låter. Teksten er småmorsomt bygget opp hvor både vers og refreng harselerer like lekent og lett med både julen som med nissen. Verken mer eller mindre.

Uncle’s Institutions følger altså i år igjen tradisjonelt opp med en julelåt, akkurat som han gjorde med sin debutsingel i 2001, Wonderful Fool, og med Santa Claus Is Gay året etter. Om det er mangel på ny julelåt på lager som gjør at han nå velger å sende ut denne på ny skal være usagt, men i alle fall kommer ørstaværingen med sittt andre album på nyåret. Det har fått tittelen Tell A Friend!!!, men blir først frontet av en ny singel i månedsskiftet februar/mars.

Enn så lenge får vi vente i selskap med denne homoseksuelle nissen og Glad Ur Here, som er singelens B-side. For øvrig en noe mer anonym låt, men igjen typisk for Olsen å være.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.