Bounty – På vei mot noe stort

Bounty – På vei mot noe stort

Etter at EPen Mexican Standoff gikk sin seiersgang i undertegnedes platespiller i fjor har det skjedd ting for Tuco’s Lounge. De har blitt satt i forbindelse med det oppgående labelet Banana Party, de har blitt plukket ut til å være med på by:Larm i Stavanger og de setter de siste spikrene i debutplaten som er ventet i løpet av februar i år.

Tre spor er ikke all verden av materiale å forholde seg til. Men det er alikevel ikke vanskelig å slå fast at dette er et band som er i besittelse av et helt spesielt talent. Måten den kjølige vokalen danser en bedugget tango med en rusten, litt røslig gitar i gruppens uttrykk er særdeles høreverdig. Og begge studiokuttene på denne singelen, Bounty og Santa Catalina Rattlesnake, viser et band som har funnet den formen uttrykket deres gjør seg best i. Det vil si en mykhard mariachirock som drikker whisky til kvelds der andre tyr til melk og honning.

Livekuttet Loaded forteller på sin side at dette er et prosjekt som oser av intensitet som lekende lett lar seg overføre fra scenekanten og ned på plate. Og nettopp derfor er det god grunn til glede seg til debutlangspilleren, så vel som bandets opptredener på by:Larm senere i vinter.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.