Real Talk – Gangster på tomgang

Real Talk – Gangster på tomgang

I presseskrivet hintes det frempå med at dette er platen som skal innsette Fabolous som kongen på raptronen. Som en endelig bauta over hans utrolige teft for fete beats og ruvende mikrofonferdigheter. Litt av et utgangspunkt med andre ord og det skal følgelig ikke mye til før et slikt selvbilde får en skikkelig ripe i lakken. Uansett står det i skarp kontrast til det faktum at denne platen på alle mulige måter er en gjennomsnittlig utgivelse.

Allerede halvveis begynner man å lukte lunta, se på klokken og lure på om det endelige nådestøtet har planer om å vise seg. Det vil si denne fantasiske beaten som skal slå regelrett knock out på all motstand og gjøre Fabolous til denne legenden han selv mener han er. Ikke for være døv og avsløre alt, men det er en anmelders plikt å opplyse om at vendepunktet aldri åpenbarer seg. Real Talk fortsetter ufortrødent videre i sitt sidrumpede ghettorap-spor som ikke fører med seg noe av interesse. Ikke er dette en skamdårlig plate heller, den låter bare ikke fett nok til å være noe satse penger på.

The Neptunes, med Pharell i spissen, stikker som snarest innom på Tit 4 Tat som er platens utvilsomme høydepunkt. Noen andre helt ok spor finnes her som på de alle fleste plater, men de er ikke gode nok til at helheten står til middels. Derfor er det ikke noe særlig poeng å prioritere denne platen fremfor hopen av nesten kliss like raputgivelser som velter ut på markedet til enhver tid.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.