Don’t Change Lover In The Middle Of The Night – Hørt det bedre

Don’t Change Lover In The Middle Of The Night – Hørt det bedre

Seven er kanskje ikke verdens mest spennende band, men innenfor gitarbasert poprock er de heller ikke blant de verste i klassen. De kan sine ting, folka i Seven. De har en grei nok vokalist i Annette Gil, selv om det lille ekstra særpreget mangler i det vokale uttrykket, og gutta kan absolutt spille. Men det blir aldri direkte spennende. Man har liksom hørt det før og som oftest har man hørt det bedre.

Det begynner riktignok svært bra med de to første låtene Is This og Conquer My World, men utover på albumet faller låtkvaliteten brutalt. Låtene sklir sakte fremover uten helt å finne retningen. Dette skyldes en nesten total mangel på et refreng eller magiske arrangementer som kan heve låtene over det middelmådige.

Det er riktignok håp å spore her og der, men forsøkene er for sporadiske til at det kan få tommelen opp av undertegnede.

Don’t Change Lover In The Middle Of The Night er verken et godt eller direkte dårlig album. Det låter bare totalt uinterressant og sjarmløst.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.