Rocket for barna

Rocket for barna

(SOS Barnebyer-støttekonsert, Samfundet, Halden – fredag 28. januar 2005)
Foto: Petter L. Solberg (petterls@online.no)

Av eget initiativ hadde kveldens to primus motorer Morten Halkjær og Thrond Asker i samarbeid med SOS Barnebyer samlet en god håndfull artister, lydfolk og crew til å støtte opp om og jobbe gratis til inntekt for flomofrene. I følge arrangørene hadde det vært så stor pågang at de til og med måtte takke nei til en rekke band!

Noe for enhver
Det virket som alt som kunne krype og gå av musikere hadde samlet seg på Samfundet denne kvelden. Musikalsk sett ble det levert noe for enhver smak, slik at de aller fleste kunne sette pris på konsertopplevelsen. På grunn av det store antallet konserter som skulle gjennomføres i løpet av kvelden, hadde arrangørene satset på å stille med to scener. Dette medførte foruten en del en overlapping også en del løping opp og ned trapper ettersom scenene var fordelt over to etasjer. Fotograf: Petter L. Solberg I storsalen leverte band som Lickweed, Camaros, Belfast Muslims, Deluxe66, Dieseldyra, Howlin’ Mama, Kongelige Ræver og Squareheads skikkelig rock for de med herdete trommehinner. Ønsket du et litt lavere desibelnivå, og en stol å sitte på, kunne du nyte din kaffe&baileys i puben til musikk fra All Blue, Frank Skovrand, Morten Milde, Anders Swanson, Onkel Tuka, Tres Generaciones og El Corazon.

Solid oppslutning

Det bydde ikke på store vanskeligheter ved å få kjøpt seg øl i baren denne kvelden, så antall tilhørere kunne godt vært multiplisert med både to og tre unten at det hadde gjort så mye. Men totalt sett var arrangørene veldig fornøyde med oppslutningen av arrangementet. Fotograf: Petter L. Solberg Det spesielle med denne kvelden var at en stor del av publikum var av den eldre garde. Dette var overraskende og postivt, og forsterket i grunn faktum at det var altfor få yngre personer tilstede. Da undertegnede tok kvelden hadde antall betalende passert to hundre, noe som var mer enn godkjent med tanke på at det ennå var et par timer igjen av kalaset. Forhåpentligvis dukket også etterdilterne opp utover kvelden.

Petter L. Solberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.