Take Me Home – Til å bli i godt humør av

Take Me Home – Til å bli i godt humør av

Det lakker og lir mot Don Juan Draculas albumdebut. Og skal vi dømme ut i fra denne singelreleasen kommer det til å bli en skikkelig opptur. Take Me Home er ikke på noen måte revolusjonerende, men viser likevel at gruppen fortsetter i samme sporet som før, og med det sikter seg inn mot tronen som huser landets powerdiscokonger.

For alle som har sett disse gutta live vet at de ikke har for vane å ta seg selv fryktlig alvorlig. Og på denne singlen fortsetter de denne god trenden, og avleverer en renspikket poplåt det er vanskelig ikke å trekke på smilebåndet til. Og da er på en måte Don Juan Draculas oppgave fullført. De har fått lytteren i bedre humør enn det hva han eller hun var i før møte med disse guttene.

Inkludert på Take Me Home finnes også en rekke eksklusive mikser gjort av snille folk som Safariari, Emmon og Ronny Selnes. Denne singelen fungerer dermed fint som forsmak på det etterlengtede albumet Young Debutantes II som er å finne i butikkhyllene fra 7. mars. Husk at det er godt å smile, og det er godt å kjøpe ny musikk. Og nå har du sannelig min hatt mulighet til å gjøre begge deler…

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.