Wide Load – Tuco’s Lounge viser styrke

Wide Load – Tuco’s Lounge viser styrke

Etter flott mottagelse for deres to EP-er Mexican Standoff og Bounty, er det nå klart for en helaften med dette særdeles karakteristiske og karismatiske bandet.

Selv om Tuco’s Lounge har blitt sammenlignet med både Madrugada og Kaizers Orchestra, er det atskillig høyere saloonfaktor over disse bergenserne. Her er det allsangrefrenger i hopetall, og bandets skranglete kåbboyuttrykk gir oss følelsen av å sitte ved et røykfullt pokerbord i ville vesten.

Det er nærliggende å tro at elleve solbrente ørkenlåter er i meste laget, men ved hjelp av gode melodier og en solid dose selvironi ror Tuco’s Lounge dette i land med stil.

Låtene Mexican Standoff og Bounty er allerede kjent gjennom de nevnte EP-ene, og bandet fortsetter i samme spor. Spesielt Loaded, Over My Dead Body og Occupational Hazard gjør dette til en av de triveligste utgivelsene så langt i år.

Mye tyder også på at dette bandet er en opplevelse live. Med slikt materiale kan man umulig trå feil, og det blir garantert stor stemning når Bjørn Sture Hillestad og kompani spiller opp til dans. Finn frem sigarene og sjetongene! Her blir det bråk.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.