Ordinary Life – Svært ordinært fra Liquido

Ordinary Life – Svært ordinært fra Liquido

Etter det selvtitulerte og middelmådige debutalbumet, som for øvrig mottok en treer her i Panorama, har bandet altså rukket å gi ut to fullengdere som ikke har gjort seg særlig bemerket her til lands. Liquido har etter hvert opparbeidet seg et relativt karakteristisk uttrykk, med sine merkverdige synthlinjer ispedd periodevise tunge gitarriff. Ordinary Life får vi mer av samme ulla, men denne låten når ikke Narcotic til knærne. Selv om låten drives av et fiffig lite synthriff, blir melodien alt for enkel til å gjøre noe nevneverdig inntrykk.

Singelen inneholder også b-sidene The Jump Off og At The Movies. To helt greie låter, men ikke nok til at vi holder pusten frem til FLOAT er å finne i butikkene.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.