This Is A Countryalbum (I Hope You Like It) – Middels rockabilly

This Is A Countryalbum (I Hope You Like It) – Middels rockabilly

This Is A Countryalbum (I Hope You Like It) er bygget opp rundt en blanding mellom egenproduserte og relativt ukjente coverlåter. Kvaliteten på innspillingen er ikke all verden, noe den heller ikke skal være siden platen er innspilt med monolyd.

Låtene blir fremført med et stort glimt i øyet av Goin’ Ape, og ved gjennomlytting levnes det liten tvil at artistene har hatt det morsomt under innspillingen.

I en tid der alternative country-plater dukker opp som paddehatter, er dette godt fundert innenfor rockabilly, der vi nesten kan kjenne kulukten. Tekstene dreier seg i all hovedsak om livet på prærien, og de tanker man kunne tenke seg at en kugutt hadde i svundne tider. I enkelte låter blir glimtet i øyet for stort, og det hele blir for platt, som for eksempel på This Is A Countrysong (I Hope You Like It).

Musikalsk er resultatet likevel ganske bra. Det er riktignok ikke gjort så mange instrumentale krumspring her, men det er tydelig at Goin’ Ape kan traktere instrumentene sine, og de vil nok mest sannsynlig være morsommere på scenen enn på plate.

Morten Rosvold

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.