Two Headed Hammer EP – Det er i garasjen det skjer

Two Headed Hammer EP – Det er i garasjen det skjer

Gode ting er i ferd med å skje her til lands. Sakte men sikkert bygges det opp en bred stall med skikkelig gode rockband som varsler en lys fremtid for sjangeren. Og et av disse lovende bandene er Tromsø-gruppen thee Mono Sapiens.

På deres første utgivelse, døpt Two Headed Hammer EP, serverer de oss noe av det beste vi vet. Det vil si en ujålete, rett i fjeset rock ’n’ roll som er tuftet på de samme idealene som hos garasjerockheltene The Sonics, The Remains og The Woolies (alle gode garasjerockband har navn med sistebokstaven s) og deres like. Rock av den typen som går rett i strupen på deg, mens den rister og tvister på den gode gamle måten.

Om denne gruppen står for noe veldig annerledes kan selvfølgelig diskuteres. Men selv om konklusjonen nok vil bli et klart ”nei”, er det ikke til å stikke under en stol at denne kvartettens musikk er like fet som nystekt bacon.

Du kjenner attityden slå i mot deg fra første sekund av, og der ifra ut er det bare å bite tennene i sammen og bli med på den korte, men meget lovende rockturen som Thee Mono Sapiens ber deg med på. Et veldig spennende prosjekt dette her med andre ord, og det danner sammen med band som Autotune, Howl og Animal Alpha tetsiktet av lovende norske rockband.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.