Beatles presenterer akustisk aften på Mono

Beatles presenterer akustisk aften på Mono

Meningen er å gi artistene fritt spillerom og gjerne dra låter utenom det fastsatte reportoaret. Eneste kravet er at det skal fremføres akustisk

Første par ut er svenske Mattias Hellberg og vår egen Thom Hell. Sistnevnte stepper inn for opprinnelig oppsatte Christer Knutsen, som har måttet melde avbud i siste liten (etter planen blir det opprinnelige artistparet Mattias Hellberg og Christer Knutsen satt opp igjen til høsten).

Men herrene Hell og Hellberg kan imidlertid altså oppleves på Mono allerede i morgen, onsdag 2. mars.

Favorittlåter på repertoaret
Hellberg og Hell(!) vil i utgangspunktet gjøre forskjellige sett, men det er heller ikke helt umilig at de vil gjøre noe sammen også. Og moro kan det bli: Det kan forventes sanger fra eget reportoar og låter fra guttas egne favoritter.

Mattias Hellberg har tidligere samarbeidet med det meste som kan krype og gå av svenske artister. Mest kjent er han nok for sitt samarbeid med The Soundtrack Of Our LivesMartin Hederos. Ukjent med Norge er han han dog ikke.
Hellberg regner nemlig Café Mono som sitt annet hjem, og vurderer skaffe seg en postkasse på adressen.

Kvalitetsmusikk
Thom Hell bør være kjent for de fleste. I hvert fall for de med et godt øre for kvalitetsmusikk i singer/songwriter- sjangeren. Hell har høstet usedvanlig gode kritikker for sitt ferskeste album I Love You, så det er ingen grunn til å la være å ta turen innom Mono 2. mars.

Følg for øvrig med på programmet til Café Mono på klubbens egne nettsider cafemono.no.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.