Vatten Under Broarna – Svensk velbehag

Vatten Under Broarna – Svensk velbehag

Svensken Lars Winnerbäck har solgt lassevis med plater i hjemlandet. Med utgivelsen Vatten Under Broarna, opprinnelig sluppet i fjor høst, skal han til sammen ha syv studioutgivelser på samvittigheten.

Plata innledes med nydelige Se Dig Om. Med fingerspill akkompagnert av vakkert klaver bæres Winnerbäcks trygge stemme frem, akkurat slik den fortjener. Tempoet øker tidvis utover platen, men uten at dette byr på noen voldsomme overraskelser. Alt er trygt og godt – helt ut til fingerspissene! Her serveres det visesang, country og vakre duetter på ett brett.

Er du en blant dem som er opptatt av gode tekster, har du også kommet til rett sted. Lars Winnerbäcks lavmælte, lett reflekterende låter, er av typen som godt kan karakteriseres som perfekte. Spesielt i situasjoner der det er mulig å lene seg godt tilbake med et lite glass og bare hylle musikkens roligere sider.

Disse låtene er som sagt utrolig populære i nabolandet, noe de også burde bli her til lands. Dette er rett og slett nydelig.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.