Transylvania 90201 – Småmorsom skrekkfilmrock

Transylvania 90201 – Småmorsom skrekkfilmrock

Transylvania 90201, med undertittelen Songs of Death, Dying And The Dead, er atskillig mer rocka enn både Slipknot og Murderdolls, som i første rekke opererer i et mer metallisk musikklandskap. Dette er på ingen måte negativt da Wednesday 13 til tider groover noe voldsomt. Med låttitler som I Walked With A Zombie, Buried By Christmas og Elect Death For President, er det tydelig at bandet ikke tar seg selv veldig seriøst. Heldigvis, får man nesten si, for albumet er absolutt ingen stor utgivelse.

Enkelte låter fungerer som sagt utmerket, deriblant Look What The Bats Dragged In, God Is A Lie og nevnte I Walked With A Zombie, men hele fjorten spor med denne typen skrekkfilmrock er alt for mye. Etter vel halvspilt album sitter man mest og venter på at det hele skal ta slutt, noe som aldri er et godt tegn.

Referansene til Rob Zombie er åpenbart til stede, men Wednesday 13 klarer aldri å matche Zombies superkarakteristiske uttrykk, og Transylvania 90201 ender opp som en småmorsom digresjon for de spesielt interesserte.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.