The Unquestionable Truth (Part 1) – Et skudd for baugen

The Unquestionable Truth (Part 1) – Et skudd for baugen

Bandets nye album skal tydeligvis fungere som et slags politisk manifest. Denne gangen er Fred Durst og co. virkelig sinte, og på The Unquestionable Truth (Part 1) får de fleste gjennomgå. De er sinte på prester som misbruker barn, på galningen som skjøt Dimebag og på terrorister. Det er selvsagt helt kurant å være sinte på disse menneskene, men det som er så synd er at det hele virker noe påtatt. Og når man sper på med fullstendig ubrukelige riff blir blandingen rett og slett skrekkelig dårlig.

Albumet består av syv relativt lange låter med navn som The Propaganda, The Truth og The Story. Bandets tidligere dynamiske oppskrift, med relativt rolige vers og bånn gass på refrengene, er borte og vi serveres en slags gitargraut i stedet for ordentlige riff.

Melodiene er grusomt dårlige, kanskje med unntak av The Priest som holder et litt høyere nivå enn resten av låtmaterialet, og Dursts vokale prestasjoner er kjedeligere enn noen gang. Her er det verken rap eller synging, bare en slapp hulking som dreper siste rest av interesse.

La oss for Guds skyld håpe at The Unquestionable Truth (Part 2) blir adskillig bedre enn dette, for denne utgivelsen er dessverre direkte uinteressant.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.