ABBA endelig i boks

ABBA endelig i boks

Den omfattende CD-boksen vil inneholde alle av bandets studioalbum samt alle B-sidene av ABBAs singler. I tillegg kan ABBA: The Complete Studio Recordings by på låter med spanske, tyske, franske og svenske tekster samt en del sjeldne opptak.

Sjelden dokumentasjon
Som om det ikke var nok vil den ni CD-ers store boksen også innholde to DVD-er inneholdende alle av bandets promovidoer og en dokumentar, samt et tidligere ikke utgitt konsertopptak.

ABBA: The Complete Studio Recordings gis ut mellom ABBAs egen label Polar i samarbeid med Universal Music som står for distribusjonen. Boksen vil kun være tilgjengelig i en kort periode og i et begrenset opplag.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.