Beatles presenterer: William Hut med gjester

Beatles presenterer: William Hut med gjester

Mono fortsetter suksessen med akustiske aftener hvor spennende musikalske navn blir musikalsk parret med hverandre. Tirsdag 24. mai har valget falt på William Hut, som sammen med Pål Angelskår og Jon Stieng, står for den musikalske moroa.

William Hut er kjent fra sin tid i bergensbandet Poor Rich Ones som lagde en rekke glimrende plater før de ble oppløst. På egen hånd stårWilliam Hut bak albumet Versus The End Of Fashion Park

Med seg på den intime scenen på Mono har William Hut med seg Pål Angelskår og Jon Stieng fra et ikke ukjent band som er mest kjent for albumet Up For You & I. Det er for øvrig blitt lovet en del uventede trekk fra det nysammensatte trekløveret for anledningen. Vi gleder oss.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.