Musikkens Dag – musikk i alle sjangre

Musikkens Dag – musikk i alle sjangre

Den første lørdagen i juni vil Oslos travle gater igjen bli fylt med musikk fra de fleste sjangere – det være seg pop, rock, verdensmusikk, elektronika eller jazz.

Tanken bak Musikkfest Oslo – Musikkens Dag er at mest mulig skal foregå fra utescener rundt i byen og dermed synliggjøre det musikalske mangfoldet. Artistene stiller opp gratis og arrangementene er gratis for publikum.

Viser den store bredden
Musikkfest Oslo- Musikkens Dag er et arrangement som i aller høyeste grad viser den store bredden i norsk musikkliv. Fra over tyve scener rundt om I Oslo har publikum muligheten til å høre alt fra visesang til metall, fra de ukjente og uerfarne til band på vei opp som for eksempel The Love Thugs, Audrey Horne til mer etablerte band som The Margarets og Don Juan Dracula

Er du i Oslo lørdag 4. juni er det altså store muligheter for å høre akkurat ditt favorittband og skulle du bli lei av lørdagshandlingen 4. juni er det ingenting som er bedre enn en time eller to med god musikk i alle sjangre.
Hele programmet til Musikkfest Oslo – Musikkens Dag finner du på: www.musikkfest.no

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.