Team Sleep – Søvndyssende stemningsmusikk

Team Sleep – Søvndyssende stemningsmusikk

Team Sleep ble startet sammen med Morenos barndomskompis og gitarist Todd Wilkenson for mange år siden. Moreno har promotert dette sideprosjektet i en rekke intervjuer, men dette er første gang vi får et fullverdig bevis på hva han har bedrevet fritiden med.

I motsetning til Deftones er dette ytterst rolige saker. Lydbildet er særdeles stemningsfullt og tilbakelent, noe som passer Morenos karakteristiske vokal meget godt.

Det kan være litt vanskelig å få tak på disse låtene, da de alle i stor grad holder samme tempo og er ispedd en rekke lydeffekter for å lage musikken så mystisk som mulig. Likevel er det er par spor som virkelig skiller seg positivt ut. Dette gjelder først og fremst Princeton Review og den nydelige Our Ride To The Rectory, mens låtene King Diamond og åpningslåten Ataraxia hadde glidd rett inn på Deftones’ fabelaktige album White Pony.

Forventer man et metallrockprodukt av Defrones kaliber blir man nok mektig skuffet over dette albumet. Team Sleep passer derimot utmerket for lyttere som liker Deftones’ roligste repertoar.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.