Sommerens tirsdager er reddet!

Sommerens tirsdager er reddet!

Nå som tidligere er det på tirsdager det skjer, og første dato hovedstadens musikkpublikum bør merke seg er allerede 14. juni, da er det country-rockerne Muzzlewhite og de spennende nykommerne i The Apple Falls som står på scenen.

Videre utover sommeren har Grønland Hotnights følgende program:

tirsdag 21. juni:
Mainliners og The Ritual

Mainliners er det første utenlandske innslaget i Grønland Hotnights historie, og hva er mer naturlig enn at man i jubilemusåret 2005 henter inn et svensk bidrag. Man kan forvente seg sekstitallsinspirert garasjerock fra svenskene. Noe som ikke er langt unna hva hjemlige The Ritual også kommer til å servere.

tirsdag 28. juni:
Don Juan Dracula

Alle popelskere som har sett eller hørt om en liveopptreden med Don Juan Dracula vil vise interesse for en gratis konsert med dette bandet. Er du blant dem som har til gode å se deres danseshow bør du holde av denne tirsdagen til gledesspredende discopop.

tirsdag 5. juli:
Autotune og Nude Pube Banglers

Kvelden for den møkkete rocken. Her blir det fult trøkk fra første gitrriff;
Autotune og Nude Pube Banglers er band som nærmest er ensbetydende med en intens konsertkveld på Gloria Flames‘ intime scene.

tirsdag 12. juli:
Congressen og Blind Archery Club

Congressen sammenligner seg selv med en bandbukket bestående av Kings Of Convenience, Phoenix, Motorpsycho og Queens Of The Stone Age. Sammen med Blind Archery Clubs slepne popmusikk kan dette bli en kveld for positive overraskelser i beste Hotnights-tradisjon.

tirsdag 19. juli:
Dead Sheriff og Grand Cafe

Når Dead Sheriff entrer scenen 19. juli kan oslopublikumet forvente seg rock med høy partyfaktor fra et band med betydelig live-erfaring. Noe mindre feststeming kan ikke forventes fra Christer Krogh og resten av Grand Café.

tirsdag 26. juli:
The Mormones og The Cheaters

Rock bestående av kun vokal, trommer og bass. Det var mer enn nok til at Lillehammer-bandet The Mormones lokket frem en femmer hos panoramas anmelder for albumet Dra Til Hælvette.

The Cheaters hadde sin debutkonsert på nettopp Gloria Flames, dermed hadde de skaffet seg et wildcard inn til sommerens Hotnights program.

tirsdag 2. august:
The Vineyards og Grand Island

The Vineyards har spilt en rekke konserter over hele landet og det kan forventes fengende retrorock når de sammen med Grand Island inviterer til årets siste Grønland Hotnight-tirsdag.

God fornøyelse!

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.